Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranice Mikrotik akademije u okviru Međimursko veleučilišta u Čakovcu. Međimursko veleučilišta u Čakovcu omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja ove web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sadržaj i usluge ove web stranice.

Korištenjem bilo kojeg dijela ove web stranice smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA
Međimursko veleučilište u Čakovcu polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA
Međimursko veleučilište u Čakovcu zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim web stranicama bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE
Web stranice Mikrotik akademije sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje web stranice Mikrotik akademije koristite na vlastitu odgovornost i Međimursko veleučilište u Čakovcu ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Međimursko veleučilište u Čakovcu poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica. Podatke prijavljenih kandidata, Međimursko veleučilište u Čakovcu neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o prijavljenim kandidatima neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Međimursko veleučilište u Čakovcu se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web stranica, osim u slučaju teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Međimursko veleučilište u Čakovcu zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim web stranicama.

Skip to content